Register

A password will be e-mailed to you.

Už začiatkom budúceho mesiaca vychádza očakávaný reboot značky Prey. Tentokrát sa kormidla chopili Arkane Studios, autori výbornej série Dishonored. Pre hráčov, ktorí nevedia, či je Prey to pravé orechové máme dobrú správu, pre vydaním totiž vyjde demo. 

Autori nám vďaka demoverzii dovolia preskúmať herné mechaniky a nazrieť do úvodu hry. Hlavnému hrdinovi, prípadne hrdinke, Morgan Yu, začína prvý deň v novej práci a v deme si prejdete celú jednu hodinu prológu. Veľmi skoro však zistíte, že tento deň nebude zďaleka tak pokojný, ako sa na prvý pohľad zdá.

Prey je podľa doteraz uverejnených videí plný bojov a transformácie využívaných počas strategického prechodu hrou. Graficky výrazne pripomína predchádzajúci počin od Arkane Studios, a to už spomínanú sériu Dishonored. Tentokrát sa však dočkáme akčnejšieho prístupu, čomu nasvedčuje napríklad aj predobjednávkový bonus, avizovaný na konci priloženého videa.

Demo bude dostupné 27. apríla, no teraz na rad prichádza smutná správa pre PC hráčov, demo bude dostupné iba na konzolách. Plná hra u nás vychádza 5. mája pre platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nevieme ako vy, no väčšina redakcie sa už nevie dočkať.

Komentuj!