Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Civilization 6 už vyšiel pred nejakým časom, ale pri takom kolose je dosť možné, že ju veľa hráčov ešte stále hráva. Pre tých, ktorí s ňou už sekli, však máme dobrú správu. Najnovší update sa postará o desiatky hodín novej zábavy.

Už základná hra pri vydaní zaznamenala veľký úspech u hráčov aj v recenziách a obdržala aj viacero ocenení. Ak by sme však mali zhrnúť, čo nám na nej vadilo, určite by medzi negatíva patrila aj absencia plnohodnotnej podpory módov. Update s názvom “Australia Summer” to napravil a prináša hneď niekoľko noviniek.

Odteraz má šiesta Civilizácia plnú podporu Steam Workshop a boli uvoľnené nástroje pre moderov, takže zdieľanie a pridávanie módov bude jednoduché. Stačí si stiahnuť 7GB assetov a pustiť sa do toho. Okrem toho však update prináša aj pravidelný balík opráv chýb a vylepšení pravidiel kvôli lepšiemu vybalancovaniu. V neposlednom rade sa v obchodoch objavilo avizované DLC, ktoré ako národ prinieslo Austráliu. Až v šiestom dieli sa tak protinožci prvýkrát dočkali svojej civilizácie. Spolu s novým scenárom môže byť toto DLC vaše za 5 eur. Zbytok updatu je bezplatný. Pre podrobný zoznam zmien vám odporúčame zájsť na oficiálnu stránku.

Komentuj!