Register

A password will be e-mailed to you.

Dátum 13. október 2016 značil pre značku PlayStation ďalší významný krok. Práve v tento deň začal predaj virtuálnej reality PlayStation VR, predtým známej aj ako Project Morpheus. Nezáleží na tom, aký máte k virtuálnej realite postoj, dnes sa pozrieme na to, ako vie spoločnosť SONY potešiť novinárov.

Možno to znie zvláštne, ale balík, ktorý mi od SONY v priebehu minulého týždňa dorazil ma doslova šokoval. Bol som informovaný, že mi PlayStation VR príde, no vôbec som nečakal tak prepracovaný a skutočne nádherný balík. Prvé čo ma prekvapilo, bola váha. Veď samotná PS VR váži niečo málo cez 600 gramov, no kuriér prišiel so zásielkou, ktorej váha bola viac ako 9 kilogramov. Povedal som si, čím to môže byť, no po rozbalení zásielky mi to došlo. Aby sa “umeleckému dielu” cestou nič nestalo, to podstatné bolo zabalené ešte v dvoch škatuliach, samozrejme aj s rôznymi ochrannými prvkami. Keď som otvoril druhu škatuľu, prišiel hore spomínaný šok, avšak v tom najpozitívnejšom zmysle, ako sa len dá. Rečí bolo dosť, nasledovná galéria bude hovoriť za mňa.

Možno fotografie nedokážu úplne vyjadriť, ako prepracované balenie PlayStation VR som obdržal, no môžete mi veriť, toto je majstrovský kúsok. Všetko do seba pekne zapadá, každá vec je perfektne chránená, skrátka tu si niekto dal skutočne záležať. Pre niekoho to bude pravdepodobne znieť smiešne, no touto cestou by som rád spoločnosti SONY povedal jedno obrovské ďakujem. Vám vďaka tomu budem môcť priniesť dojmy z tohto zariadenia a samozrejme aj recenzie titulov, ktoré pre PlayStation VR vychádzajú.

Komentuj!