Register

A password will be e-mailed to you.

V roku 2012 vtrhlo medzi hráčov Retro City Rampage od Vblank Entertainment a zaznamenalo veľký úspech. Recenzie sa pohybovali, až na výnimky, pomerne vysoko, čo viedlo k tomu, že tvorcovia iba pred niekoľkými hodinami oznámili pokračovanie.

Nebojte, žiaden otrepaný názov v podobe Retro City Rampage 2 sa tentokrát nekoná, pokračovanie dostalo pomenovanie Shakedown Hawaii. Hra by sa mala odohrávať tridsať rokov po udalostiach z prvého dielu, pôjde o open-world akciu s možnosťou deštrukcie okolitého prostredia a všetko bude spracované v 16-bitovom vizuále. Autori prichystali oznamovací trailer a potvrdili, že hrateľnú ukážku Shakedown Hawaii si budú môcť vyskúšat návštevníci akcie PlayStation Experience 2015, ktorá sa uskutoční začiatkom decembra v San Franciscu.

Hra zatiaľ nemá stanovený dátum vydania, avšak podľa prvých informácii máme očakávať verzie pre PS4, PS VITA, PC, Nintendo 3DS a autori sa zatiaľ nerozhodli, či Shakedown Hawaii príde na Nintendo Wii U, alebo na nástupcu, ktorý zatiaľ nesie označenie Nintendo NX (k odhaleniu by malo dôjsť v priebehu budúceho roku).

Komentuj!