Register

A password will be e-mailed to you.

Star Wars™ Battlefront už niekoľko dní bojuje na vojnových frontoch v preďalekej galaxii. Hra podľa dostupných ohlasov úplne nenaplnila očakávania kritikov a hráčov, no na vysokej predajnosti tieto reakcie mnoho zmeniť nedokázali. Tvorcovia zo spoločnosti DICE sa rozhodli pre znalcov Star Wars nachystať niekoľko skrytých odkazov a my sa dnes na jeden z nich spoločne pozrieme.

Ak je Star Wars Vašou srdcovou záležitosťou, určite viete, že v epizóde IV “A New Hope” dôjde k situácii, kedy si jeden zo Stormtrooper vojakov udrie hlavu počas prechodu cez dvere. Tento úsmevný moment nebol vôbec naplánovaný, herec schovaný pod maskou si pravdepodobne neuvedomil výšku helmy a jeden z najznámejších Star Wars easter eggov bol na svete. Režisér George Lucas si túto (pôvodne) chybu vo filme natoľko obľúbil, až ju nakoniec nechal aj vo finálnom zostrihu.

Dosť však o filme, vrátme sa späť k hre. Autori Battlefrontu sa v rozhovoroch vyjadrili, že patria medzi veľkých fanúšikov Star Wars univerza, čo sa hráčom rozhodli dokázať. Z daného dôvodu do ich najnovšieho počinu pridali množstvo easter eggov, medzi ktoré patrí aj nami vybraný, odkazujúci práve na spomínanú príhodu z filmovej epizódy IV.

Star Wars Battlefront vyšiel počas minulého týždňa pre platformy PC, PS4, XBOX One a medzičasom sa spoločnosť EA, v súčasnosti výhradný držiteľ práv na herné spracovanie Star Wars tématiky vyjadrila, že pokračovania Battlefrontu sa už pomaly, ale isto pripravujú. Áno, čítate správne, pokračovania…

Komentuj!