Register

A password will be e-mailed to you.

Už na konci tohto mesiaca sa fanúšikovia exkluzívnych titulov od japonskej firmy Sony dočkajú ďalšieho prírastku do súpisky titulov dostupných výhradne pre piaty PlayStation. Akčné RPG Stellar Blade práve v týchto dňoch dostalo nový (krátky) trailer predstavujúci jednu z postáv vystupujúcu v deji.

Ukážka nie je nijak komplikovaná, zobrazuje útržky cut-scény a v pomerne pompéznom duchu odprezentuje charakter zvaný Tachy. Táto ženská hrdinka by mala pomáhať ústrednej protagonistke Eve (minimálne dočasne). Sprievodný text zverejneného videa nám prezrádza, že ide o lídra siedmej vzdušnej jednotky. Viac o postave aktuálne nevieme, no nepochybne nám to prezradí výsledný projekt.

Čo sa týka hrateľnosti, má ísť o tradičnú akčnú adventúru sústredenú na akčné strety a exploráciu. Súbojový systém (žánrovo znalým) evokuje typické Souls like záležitosti. Aj sami autori zo štúdia Shift Up prezentujú projekt ako titul, v ktorom je nutné sledovať nepriateľské pohyby, aby ste si mohli zvoliť, čo možno najlepšiu ofenzívu alebo defenzívu.

Stellar Blade sa na konzoly dostane dvadsiateho šiesteho apríla 2024. Momentálne nevieme nič o ďalších platformách. Samozrejme, môže ísť o časovú exkluzivitu, no nič nenaznačuje existenciu projektu na iných zariadeniach. Budete tejto atraktívnej akcii venovať svoju pozornosť, prípadne ju investujete do iných hier? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom komentárov.

Komentuj!