Register

A password will be e-mailed to you.

Príbehová strieľačka z pohľadu prvej osoby od štúdia Incantation Games s názvom Decadent bude ďalším videoherným titulom čerpajúcim z diela H.P.Lovecrafta. Nedávno zverejnený Announcement trailer láka na atmosférický prieskum a početné hororové prvky.

V Decadent budeme čeliť rôznym nepriateľom, nebezpečnému prostrediu i jedinečnému pocitu osamelosti. Hlavným hrdinom bude John Lorn, kráľovský prieskumník a veterán z prvej svetovej vojny, ktorý sa vydáva zachrániť svojho syna. Počas tejto svojej cesty ale objaví prastaré tajomstvo a musí čeliť horským kmeňom, hybridným vodným bytostiam, prastarej entite i neustále sa meniacej nočnej more.

John sa bude brániť nielen konvenčnými strelnými zbraňami z 20. rokov minulého storočia, ale aj očarovanými pištoľami s okultnými vlastnosťami. K dispozícii však bude mať dokonca ešte aj zvláštne artefakty a mimozemské biologické zbrane, pričom tento arzenál bude možné rôzne upravovať.

Decadent nemá ešte presný dátum vydania, avšak to je naplánované na rok 2025 pre platformy PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Komentuj!