Register

A password will be e-mailed to you.

Asi nie je potrebné vravieť, že EA v minulom desaťročí priniesla na trh dve časti STAR WARS Battlefront. Pred 20 rokmi však vyšiel aj skvelý Star Wars: Battlefront od Pandemic Studios, na ktorý o rok neskôr nadviazal sequel Star Wars: Battlefront II.

Obe hry boli v čase vydania populárne, avšak online hranie bolo ešte v plienkach. Po dvoch dekádach však klasické Battlefronty hlásia návrat, o ktorý sa postará Aspyr. Nepôjde však iba o obyčajné znovu-vydanie, dostaneme totiž aj bonusový obsah. Prvý Battlefront bude navyše obsahovať mapu Jabba’s Palace, no Battlefront II toho čaká o niečo viac. V prvom rade pôjde o 4 mapy – Bespin: Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel a Yavin 4: Arena, no i postavy Asajj Ventress & Kit Fisto.

K dispozícii bude aj online multiplayer pre až 64 hráčov, čo je skvelá správa, no chýbať nebude ani split-screen, ktorý dnes patrí k ohrozenému druhu. Zahrať si budeme môcť aj single-playerovú kampaň mapujúcu prvý šesť epizód filmovej ságy. Koľko-toľko bola zlepšená aj vizuálna stránka, no svoj vek už hry jednoducho nezamaskujú, no to by nemusel byť až taký problém. Chýbať nebudú ani trofeje/achievementy, takže zberatelia budú mať čo robiť, chýbať nebude ani jedna s názvom Order 66, čo fanúšikom snáď nie je nutné predstavovať.

Asi najlepšou správou je dátum vydania, ktorý znie 14. marec, takže nebudeme musieť čakať dlho. Kolekcia zamieri na všetky možné platformy, takže sa dočkáme na Nintende Switch, PlayStatione 5, PlayStatione 4, Xboxe Series X|S, Xboxe One a PC (Steam).

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!