Register

A password will be e-mailed to you.

K hrám, ktoré si odkrútili premiéru na The Game Awards 2023 sa pripojil aj titul Jurassic Park: Survival. Ten nás zavedie na ostrov Isla Nublar, pričom dejovo bude nadväzovať na úplne prvý Jurský park. Hlavnou hrdinkou príbehu bude doktorka Maya Joshi, vedkyňa spoločnosti InGen, ktorá v dôsledky zlyhania evakuácie zostala na spomínanom ostrove.

Podľa ukážky bude veľmi dôležitý tichý postup vpred a uvažovanie, ako sa stretu s výtvormi Johna Hammonda a Dr. Wu vyhnúť, keďže Maya nie je žiadna bojovníčka. Titul je v príprave pre PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S, avšak kedy na naše obrazovky dorazí je nateraz otázne. Je pravdou, že toho vieme minimum, no ukážka vyzerá nádejne, tak snáď to tento raz vývojárom vyjde.

Zdroj: The Game Awards 2023

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky