Register

A password will be e-mailed to you.

Už pred nejakou dobou nám japonské Sony a Naughty Dog ohlásili, že vyjde prerobená verzia druhého The Last of Us (ktoré zažiarilo aj v rámci našej recenzie). Bolo však prisľúbené, že sa táto verzia dočká aj nových herných režimov. Jedným z nich bude aj mód nazvaný No Return. Čo nám ponúkne?

Primárne akciu, veľa akcie. Prestrelky a bitky v ikonických oblastiach, pričom v rámci nich sa, samozrejme, postavíte dobre známym oponentom. Vyzerá to pomerne atraktívne. Obzvlášť, keď si spomenieme na naozaj výborný gunplay, ktorým pôvodný titul disponoval. Pochopiteľne, nejde o nič zložité alebo prehnane komplikované, avšak ako rýchla dávka adrenalínu na pár hodín bez akýchkoľvek problémov postačí. A v prípade, že ste zberateľom virtuálnych trofejí, je zrejmé, že vám pár vzácnych pri hraní No Return pribudne.

Prečo sa však režim nazýva takto? To je jednoduché, jedná sa totiž o klasické roguelike ako ho majú fanúšikovia radi. Ak teda zomriete, začínate od úplného počiatku. Navyše, hranie vám budú sťažovať aj rôzne nepredvídateľné elementy, ktoré sa majú spúšťať úplne náhodne, čo nám neraz (nepochybne) zdvihne tlak.

The Last of Us Part II Remastered sa na naše herné obrazovky pozrie devätnásteho januára 2024. Dopĺňame, že od dnešného dňa sú sprístupnené aj digitálne predobjednávky. Dáte tejto ľahkej prerábke šancu, prípadne si počkáte na ďalšie (bližšie nešpecifikované) projekty od nezbedného psa?

Komentuj!