Register

A password will be e-mailed to you.

To, že je adaptácia filmového sveta vychádzajúceho z hlavy Jamesa Camerona veľkou udalosťou, možno považovať za jasný fakt. A hoci sa mnohí tvária, že by sme mali projekt ignorovať iba preto, že jeho autormi sú vydavatelia z francúzskeho Ubisoftu, nejeden fanúšik univerza plného potenciálu na projekt netrpezlivo čaká. Aktuálne sa naň môžete naladiť prostredníctvom kratšieho videa určeného pre televízne obrazovky.

Hneď na úvod vám môžem prezradiť, že Avatar: Frontiers of Pandora vyjde počas terajšieho decembra, presnejšie jeden deň po Mikulášovi. Pripraviť sa naň môžu majitelia osobných počítačov a konzol Xbox Series S, Xbox Series X i PlayStation 5 (všetkých aktuálne dostupných verzií).

A keďže sme si odbili nutné informácie obdobných článkov môžeme upresniť, že za kormidlom vývoja je postavené Massive Entertainment – autori oboch veľkých The Division titulov. To samo o sebe môže naznačovať, že nepôjde o tradičný Far Cry klon (ako mnohí Frontiers of Pandora označujú). Kúsok invencie bude spočívať aj v možnostiach prostredia ako takého, nakoľko lietania na okrídlených bytostiach sme si príliš v ďalekom plači neužili.

Tentokrát by sme (pomerne netradične) mohli na záver upozorniť, že samotný spot trvá tridsať sekúnd a skladá sa z veľmi krátkych herných segmentov. Je efektne spracovaný pre televíziu a tým pádom predáva jasnú správu o tom aký projekt by ste mali očakávať. Záverečným otáznikom sú už iba kvality titulu. Myslíte, že sa tvorcom podarí doručiť zábavný žánrový projekt ukotvený v pestrofarebnom svete planéty Pandora? To sa dozvieme siedmeho decembra.

Komentuj!