Register

A password will be e-mailed to you.

Predposledný mesiac roku 2023 je tu. To okrem nového dielu Call of Duty znamená aj obmenu hier v predplatnom PS Plus. Sony tento raz predbehla leakera billbil-kuna a oficiálne oznámila, aká trojica nahradí The Callisto Protocol, Farming Simulator 22 a Weird West.

Mafia II: Definitive Edition | PS4

Predstavovať v našich končinách Mafiu je ako nosiť drevo do lesa, no čo sa dá robiť. Druhá Mafia ponúka zažiť život gangstra počas zlatej éry organizovaného zločinu. Vojnový hrdina Vito Scaletta sa zapletie s mafiou v nádeji, že splatí dlhy svojho otca v Empire Bay v New Yorku po 2. svetovej vojne, v meste, ktoré oplýva príležitosťami a kde sa organizovanému zločinu darí vďaka prekvitajúcemu priemyslu povojnovej Ameriky. Spolu so svojím kamarátom Joeom sa Vito snaží presadiť a stúpa po rodinnom rebríčku. Zločiny síce sú odmeňované čoraz väčšou odmenou a postavením, no aj dôsledkami.

Aliens: Fireteam Elite | PS4, PS5

Hoci nie intenzívny hororový zážitok ako Alien: Isolation, no i tak je Aliens: Fireteam Elite fajn príspevok do sveta Votrelcov. Hrajte až s dvomi hráčmi alebo umelou inteligenciou a bojujte v štyroch kampaniach, aby ste preskúmali tajomstvo novej planéty LV-895. Zostavte si svoj tím so zameraním na zloženie tried, spotrebný materiál a zbrane, aby ste mohli likvidovať hordy Xenomorfov, vyhýbať sa smrtiacim Prowlerom a Spitterom, či vytvárať obranné pozície, nech zostanete nažive dostatočne dlho na to, aby ste dostali svoj tím do bezpečia.

Dragon Ball: The Breakers | PS4

V tejto online asymetrickej akčnej hre sa tím 7 bežných občanov snaží prežiť pred Raiderom (klasickým súperom Dragon Ball, ako sú Cell, Frieza a Buu), ktorý ich bude prenasledovať a počas hry sa vyvinie na nezastaviteľnú silu. Útek nebude taký jednoduchý – je nutné spolupracovať s ostatnými, kým je ešte čas, ale rátajte s tým, že Raider alebo rozhodnutia ostatných Survivorov vás môžu prinútiť ísť na vec na vlastnú päsť. Ako Raider si budete užívať ohromné sily na lov a vyhladzovanie Survivorov. Či už budete hrať ako Raider alebo ako Survivor, vyberte si svoju cestu postupu a odomknite si schopnosti a predmety, aby ste si našli stratégiu na únik v koži Survivora alebo pre zmenu triumfovali ako Raider.

Novembrové tituly sa objavia 7.11., dovtedy si ešte stále môžete do knižnice pridať trojicu októbrových hier spomínaných v úvode.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!