Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovší prírastok do azda nekončiacej ságy o bratstve zabijakov pomaly prichádza. Už zajtra si ho totiž budú môcť zahrať hráči z celého sveta, pričom je logické, že zahraničné webové portály dostali prednostný prístup. Jedným z takýchto internetových spravodajstiev bolo aj IGN. Vďaka nim sme mohli vidieť niekoľko minút hrateľnosti.

Primárne ide o jednu misiu, ktorá sa má odohrávať kdesi pri začiatku rozprávania. Nemusíte sa preto obávať akýchsi spoilerov, ktoré by vám následne pokazili zážitok z vášho osobného hrania. Každopádne, video sa primárne sústredí na stealth, nakoľko už dlhšie tvorcovia avizujú tento diel ako návrat k pôvodným koreňom. To vývojári aj (zjavne) dodržali, keďže jednotlivé lokácie sú typické arény vystavané za účelom kradmého postupu.

Na tradičný súboj dôjde iba na pár krátkych momentov. Mimo to je evidentné, že lokácie sú poctivo vytvorené a disponujú výbornou atmosférou, ktorá aj z tradičného prechodu strechami učiní celkom nový a nevídaný zážitok.

Mirage vychádza piateho októbra 2023, čiže už zajtra. Na titul sa môžu pripraviť majitelia osobných počítačov, konzol PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S i Xbox Series X, čiže najvýkonnejšia tradičná platforma súčasnosti. Ochudobnení by nemali byť ani vlastní Apple zariadení, keďže aj tam má počin doraziť. Myslíte, že sa francúzskym autorom návrat k pôvodnému konceptu podarí? Prípadne už stratili iskru, s ktorou pôvodné projekty vytvárali?

Komentuj!