Register

A password will be e-mailed to you.

Známa FPS séria Far Cry je tu s nami už od roku 2004. To znamená, že budúci rok táto séria oslávi svoje dvadsiate narodeniny. Posledná vydaná hra zo séria Far Cry je Far Cry 6, ktorá vyšla ešte v roku 2021.

Je tomu už teda skoro dva roky a na internete sa začínajú objavovať prvé neoficiálne informácie o siedmom dieli. Ten má bežať na Snowdrop a hru má údajne vytvárať štúdio Ubisoft Montreal. A hoci sm sa lokalitu nového Far Cry 7 nedozvedeli, niečo z príbehu prezradené bolo.

Konšpiračná skupina Sons of Truth má údajne uniesť našu bohatú rodinu. Našou úlohou bude zachrániť všetkých členov, pričom hra nebude žiadnym “tunelom”. Práve naopak, príbeh nám má ponúknuť voľnosť a záchrana jednotlivých členov v poradí, aké si zvolíme my, bude tak len a len na nás. Na druhej strane, toto je niečo, čo vo frančíze Far Cry nie ničím novým. Zaujímavosťou však je, že členovia rodiny môžu byť aj zabití. Tým pádom sa príbeh zmení, respektíve upraví a pôjde inou cestou. Všetky tieto novinky znejú zaujímavo, avšak ich vierohodnosť je ťažké určiť. Uvidíme ako sa k tomu postaví samotné štúdio a na oficiálne oznámenie si budeme musieť ešte počkať.

Komentuj!