Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ sa vám nedá pripojiť do multiplayeru u nejakej staršej videohry od Ubisoftu, tak to nie je chyba vášho pripojenia. Francúzska spoločnosť Ubisoft totiž bez akéhokoľvek predchádzajúceho upozornenia vypla online servery takmer u stovky starších titulov.

Všetky online funkcie stratili napríklad také tituly ako Far Cry 1 a 2 na PC, Splinter Cell: Double Agent na platformách PC, PS3 a Xbox 360, Tom Clancy’s EndWar na platformách PC, PS3 a Xboxe 360, alebo aj sprievodné aplikácie Watch Dogs pre Android a iOS.

Úplne offline sú tiež známe hry ako Far Cry Blood Dragon (na všetkých platformách), Heroes of Might & Magic V na PC, Call of Juarez: Bound in Blood a taktiež Call of Juarez: The Cartel na všetkých platformách, či dokonca aj Assassin’s Creed 2 na PC a Beyond Good & Evil na PlayStation 3 a Xbox 360. Kompletný zoznam všetkých vypnutých titulov nájdete na oficiálnej stránke.

Treba upozorniť, že všetky videohry sa síce dajú hrať v režime singelplayer, ale vypnutie serverov sa netýka len multiplayerového režimu u týchto titulov, ale ide aj o rozličné podporné online prvky, vrátane rebríčkov štatistík a ochrán. Deaktivovaný bol aj odomykateľný obsah (ULC), ako sú mapy, či skiny, čo znamená, že ich už nebudete môcť odomknúť. Nevieme, dokedy vypnutie potrvá, avšak reálne treba rátať s možnosťou, že bude u týchto starších titulov už aj trvalé.

Komentuj!