Register

A password will be e-mailed to you.

Psychologický survival horor Holstin od štúdia Sonka tento rok nevyjde, keďže štúdio informovalo, že vydanie svojej prvotiny plánuje až na na konci budúceho roka. Ak všetko pôjde dobre, mal by vyjsť súčasne na platformách PC, PlayStation, Xbox a Switch.

Je to síce pomerne dlhý čas, avšak, aby sme si skrátili čakanie na vydanie, pripravili vývojári demoverziu v službe Steam, aby sme si mohli vyskúšať hru, a získali predstavu o súbojovom systéme. V tom sa dá plynule prepínať medzi perspektívami a približovať si tak tamojšie hrôzy z pohľadu tretej osoby, zatiaľ čo zvyšok hry sa odohráva z izometrického pohľadu. Neskôr by mala byť k dispozícii ešte jedna, nová demoverzia.

“Holstin” vás zavedie do desivého izolovaného poľského mestečka v 90. rokoch minulého storočia, ktoré pomaly pohlcuje niečo zlovestné. Prišiel sem váš blízky kolega, ktorý hľadá odpovede na novinový článok. Po sérii nesúvislých a znepokojujúcich správ sa však stratil všetok kontakt. Teraz sa musíte vydať do tohto psychicky otraseného mesta, aby ste odhalili pravdu o osude svojho priateľa,” píšu o svojom titule jeho tvorcovia.

Komentuj!