Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Nacon je hráčom známa predovšetkým ako vydavateľ hier, no popri tom firma vyrába aj herné príslušenstvo. Na prvý profesionálny ovládač určený priamo pre PS5 si však museli hráči nejaký ten piatok počkať, keďže až po takmer troch rokoch, čo je konzola PlayStation 5 na trhu, prináša spoločnosť ovládač REVOLUTION 5 Pro, ktorý však možno použiť aj s PS4 a PC.

Pokiaľ vám náhodou nevyhovuje DualSense Edge a hľadáte nejakú altrenatívu, tá od Naconu dorazí na trh v priebehu októbra za cenu 229.90€. Pochopiteľne, nejde o lacnú záležitosť, no ani o produkt pre každého. Za túto cenu však dostanete ovládač, ktorého analógové páčky budú mať magnetické Hall effect snímače, ktoré sú presnejšie, no ešte omnoho dôležitejšie je, že sú rezistentné voči stick driftu, ktorý býva problémom pri bežných snímačoch, ako nájdeme napríklad v ovládači DualSense.

Počítať možno s úplným prispôsobením vašim požiadavkám – 4 uložené profily pre každú platformu, 3 sady závaží, 3 veľkosti páčok, 3 sady klobúčikov na analógy, konektor pre externý mikrofón a viac ako 60 možností prispôsobenia, ktoré sa vykonáva prostredníctvom špecializovanej aplikácie pre PC/Mac (aplikácia pre Android a iOS bude k dispozícii v roku 2024). Nezabudlo sa ani na D-pad, ktorý vznikol v spolupráci s profesionálnym hráčom menom Mister Crimson a mal by poskytnúť výnimočné ovládanie a presnosť. REVOLUTION 5 Pro si už možno predobjednať na oficiálnej stránke v čiernej alebo bielej farbe, no nepochybujeme o tom, že neskôr sa objaví aj v ponuke lokálnych predajcov.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!