Register

A password will be e-mailed to you.

Práve tento rok sme sa mali dočkať novej hernej adaptácie so známou rozprávkovou postavičkou menom Pinocchio. Samozrejme, k titulu patrí určitý neočakávaný zvrat, konkrétne fakt, že ani zďaleka nejde o detský titul, ktorý by sa chcel zavďačiť tým najmladším z nás. Opak je pravdou. Projekt aktuálne láka na svoju existenciu prostredníctvom dobre nastrihaného launch traileru.

Lies of P je Souls like záležitosťou. A keďže zahraničné recenzie už stihli byť vydané, môžeme potvrdiť, že ide o nadmieru kvalitnú hru, ktorá umne využíva známe atribúty. Súčasne ich zakotvuje v zaujímavom svete, ktorý je plný zla i pútavých príbehov rozprávaných mierne atypickou formou.

Samotný trailer šikovne láka na hororové prvky, ktorými počin dokáže nezriedka veľmi nepríjemne desiť. Atmosféricky totiž ide o hutnú záležitosť aplikujúcu podobné triky ako napríklad Bloodborne, na ktorý mnohí dodnes spomínajú. Čo sa týka hrateľnosti, tá je pomerne jasná. Čaká vás kvantum súbojov a nespočetné množstvo protivníkov s presne vytvorenými move-setmi atakujúcimi postavu pri každej možnej príležitosti.

Klamstvá P sú už dostupné pre každého. Titul si zahráte na osobných počítačoch a konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S i Xbox Series X. Úplným záverom článku dodávame, že naša recenzia je už v príprave a dočkáte sa jej v najbližších týždňoch.

Komentuj!