Register

A password will be e-mailed to you.

Najväčšia exkluzivita súčasného kalendárneho obdobia (z produkcie Sony) pomaly otvára svoje brány, to znamená, že nás japonská firma v najbližších dvoch týždňoch zaplaví marketingovou propagandou venujúcou sa práve virtuálnemu pavúčiemu mužovi. Aktuálne nám boli odhalené bonusy pre digitálnu deluxe edíciu. Čoho sa najskalnejší nadšenci dočkajú?

Trailer je pomerne štýlový. V podstate ide o sériu efektných súbojových stretov v odlišných kostýmoch unikátnych pre zmienenú edíciu titulu. Touto optikou ukážka neponúka nič nové, čo by sme v uplynulých mesiacoch nemali možnosť vidieť, avšak šikovne vzdáva poctu nekonvenčným maskám.

Každopádne, úplný záver predstavenia Digital Deluxe verzie ešte prezrádza, že nás čaká celkovo až desať unikátnych oblekov. Päť je určených pre Petera Parkera a päť zasa pre Milesa Moralesa. Takisto môžete očakávať vylepšenia pre fotografický režim alebo niekoľko skúsenostných bodov.

Marvel’s Spider-Man 2 má dátum vydania naplánovaný na dvadsiateho októbra 2023, takže si ho zahráme zhruba o jeden celý mesiac. Keďže ide o Sony titul a dlhšie avizovanú vec, je len malá pravdepodobnosť, že by došlo k odkladu. Ste zvedavý na túto superhrdinskú záležitosť a myslíte, že zabojuje o titul roka alebo ju pokoria ambicióznejšie projekty v štýle Baldur’s Gate 3 alebo Diablo IV? Pokojne sa podeľte o svoje názory a domnienky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!