Register

A password will be e-mailed to you.

Iron Man skutočného sveta sa nikdy netajil tým, že príležitostne hráva hry, ostatne poľský Cyberpunk ho nadmieru zaujímal a opakovane sa k menu vyjadroval. A celkom očividne mu ulahodil aj Overwatch od Blizzard Entertainment, keďže v týchto dňoch zverejnil fotografiu svojej bývalej (kontroverznej) priateľky menom Amber Heard v kostýme jednej z postáv. Ktorá to bola pritom nie je až takým tajomstvom.

Tento príbeh začal s biografiou Elona Muska, v ktorej bolo podľa všetkého odhalené, že ex priateľku Amber nejedenkrát požiadal, aby si obliekla kostým známej Mercy figurujúcej v hre ako liečiteľka. To, samozrejme, hernú komunitu okamžite zaujalo a dúfali v to, že sa niekde dočkajú aspoň fotografie alebo priameho potvrdenia od samotného Muska – jeho životopisná kniha totiž bola písaná Walterom Isaacsonom.

Fotografiu nakoniec zverejnil zmienený riaditeľ Tesly a to prostredníctvom svojej (premenovanej) platformy X, čiže de facto skrz Twitter. Celý príspevok je stále k dispozícii a získal v podstate cez noc ovácie a obrovské čísla siahajúce k desiatkam miliónov.

Druhá strana, čiže Amber, sa k pomyselnej kauze nevyjadrila a je otázne či je to vôbec nutné. Každopádne, aj takéto novinky príležitostne osviežujú tradičné herné spravodajstvo a upozornia napríklad na existenciu druhého Overwatch. Myslíte, že Blizzard schvaľuje podobnú reklamu alebo by sa radšej zaobišli bez nej?

Komentuj!