Register

A password will be e-mailed to you.

Už nejakú dobu vieme, že na naše herné zariadenia prichádza zaujímavo sa javiaci titul, ktorý pôvodne niesol názov I, The Inquisitor. Pomenovanie bolo neskôr mierne prepracované, no to nič nezmenilo na fakte, že práve tento projekt si získal pozornosť mnohých RPG fanúšikov nepochybne sa tešiacich na tematicky originálny a atmosféricky hutný počin. Nový trailer upozorňuje, že hra vyjde už čoskoro.

Nová ukážka láka in inkvizítora prichádzajúceho vyriešiť prípad skrývajúcich sa upírov. Trailer prezentuje niekoľko logických hádaniek, tradičné historické vyšetrovanie a do toho aj súbojovú zložku. Práve z posledného zmieneného vidno naozaj iba vrchol ľadovca a preto sa k jeho spracovaniu či prípadnej komplexnosti nemožno tak úplne vyjadriť.

Napriek tomu ale jadro hrateľnosti vyznieva pomerne dobre. Jediným zásadnejším problémom ale je, že po technickej stránke je titul mierne zastaralý a rozhodne nevyzerá ako by pochádzal z aktuálnej generácie. Vlastne, ani z tej minulej.

The Inquisitor by mal doraziť počas najbližších mesiacov. Aspoň to sľubujú autori. Každopádne, taktiež upozorňujú, že projekt vyjde na konzolách PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačoch. Ako na vás aktuálne táto záležitosť pôsobí? Myslíte, že môže ísť o solídnu príbehovú akciu, prípadne vás technické spracovanie počinu mierne odrádza? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky