Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci sa pôvodne zdalo, že ôsmy plnohodnotný prírastok do tejto bojovej ságy vyjde ešte počas terajšieho kalendárneho obdobia, opak sa ukázal byť pravdou. Tekken 8 sa totiž na naše herné zariadenia pozrie až začiatkom budúceho roka, túto informáciu prezrádza v novom traileri.

Ten trvá takmer tri minúty, pričom bol odprezentovaný na Opening Night Live nemeckého Gamescomu. Nová ukážka hovorí, že sa dočkáme tridsiatich dvoch unikátnych postáv, do ktorých kože sa budeme vedieť vteliť. Samozrejme, kvantum dynamických súbojov je v tejto sérii už tradíciou a práve minulé trailery (venované konkrétnym charakterom) predviedli, že zápasenie bude skutočne rozmanité i taktické.

Neobyčajným prídavkom je režim zvaný Arcade Quest. Mód oplýva pomerne čudným dojmom, keďže sa v rámci neho presuniete do skutočnej (východne pôsobiacej) herne a budete môcť s naozaj bizarným avatarom usporadúvať turnaje i bojovať proti umelej inteligencii.

Síce môže ísť o zaujímavý prídavok, avšak práve vizuálne stvárnenie ústredných postavičiek je zvláštne a príliš nezapadá do obrazovej štylisticky tejto značky. Konceptuálne však môže ísť o zaujímavú invenciu, ktorá sa pri úspechu pokojne (časom) dokáže stať tradíciou tejto IP.

Tekken 8 k nám dorazí dvadsiateho šiesteho januára 2024. Na titul sa môžu pripraviť majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S i osobných počítačov. Plánujete vstúpiť do virtuálneho sveta plného súbojov?

Komentuj!