Register

A password will be e-mailed to you.

V prípade, že aktívne sledujete herný priemysel, v súčasnosti vás už konkrétna ukážka prekvapí len málokedy. Ostatne, herné trailery sú zväčša koncipované schematicky a preto každý ďalší svieži vietor do plachiet poteší o to viac. Občas vás ale ten či onen projekt prekvapí z úplne iných dôvodov. A to je prípad práve Crimson Desert.

V tom titule (respektíve v ukážke naň) je totiž natrieskané úplne všetko. Súbojový systém a parkour ako z Assassin’s Creed. Lovenie rýb alebo inými slovami najviac nadužívaná voľnočasová aktivita herného priemyslu. Do toho tu, samozrejme, máte tradičných oponentov i mýtické beštie, po ktorých môžete dokonca šplhať ako v akomsi neoficiálnom spin-off projekt Shadow of the Colossus.

A síce sa to nemusí na základe textu zdať, titul nevyzerá najhoršie. Koniec koncov, má ísť o veľký RPG projekt a kvantum možností a gameplay mechaník sú rozhodne vítanými atribútmi. Každopádne, komplexnosť jednotlivých vrstiev je momentálne otázna a takisto aj ich kvalita.

O tej sa budeme môcť presvedčiť až v momente, kedy sa projekt dostane na naše herné obrazovky. Orientačného ani fixného dátumu sme sa, žiaľ, nedočkali. Vieme ale, že sa počin pozrie na osobné počítače a konzoly PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S a Xbox Series X. Ako na vás zapôsobila rozsiahla ukážka?

Komentuj!