Register

A password will be e-mailed to you.

Očakávaný a historicky prvý AAA titul vytvorený v Číne, s názvom Black Myth: Wukong sa predstavil v demoverzii, avšak mi v Európe si môžeme maximálne pozrieť iba gameplay video, keďže demoverziu si môžu vychutnať výhradne iba čínski hráči.

Black Myth: Wukong bude akčné RPG, inšpirované čínskou mytológiou a tamojším románom Putovanie na západ (u nás Opičí kráľ). Demo obsahuje troch nebezpečných bossov. Dvaja sú súčasťou príbehu a s tretím sa hráči môžu stretnúť pri prieskume prostredia. Prvým bossom je humanoidné monštrum v podobe tigra, ktoré má silné útoky zblízka. Druhým je obrovský, ale pohyblivý kostlivý démon, ktorého zabitie zafarbí oblohu na červeno a spôsobí, že z nej začne pršať krv. Tajný boss je humanoidná príšera pripomínajúca škorpióna. Je to veľmi agresívny protivník, veľmi pohyblivý a má dlhý chvost so žihadlom na konci.

Tento ambiciózny čínsky počin vzniká v Unreal Engine 5 a jeho vydanie je naplánované na leto 2024 na PC a konzoly súčasnej generácie. Viac sa zrejme dozvieme v utorok večer, keď bude hra predstavená na Opening Night Live na veľtrhu Gamescom.

Komentuj!