Register

A password will be e-mailed to you.

Na platforme PC a aj smartfónoch už môžeme istý čas budovať železničnú sieť v Train Valley 2. Túto jeseň pribudnú konečne aj majitelia konzolových platforiem. Nová edícia hry, s názvom Communty totiž vyjde aj na Nintendo Switch, Xbox One / Series X|S a PlayStation 4, aj PlayStation 5.

V Train Valley sa stanete majiteľom železničnej spoločnosti, ktorú vediete od priemyselnej revolúcie až do futururistickej budúcnosti. Pritom sa musíte starať o potreby miest a tovární. To znamená budovať železnice, vylepšovať lokomotívy a jazdiť načas bez meškania a nehôd. Keď vás dostupné úrovne omrzia, môžete si skúsiť vytvoriť vlastné v editore. Inak je k dispozícii 18 modelov lokomotív na odomknutie a viac ako 45 typov vagónov na výber. Train Valley 2: Community Edition bude obsahovať dodatočné balíčky Passenger’s Flow, Myths & Rails a Editor’s Bulletin, ako aj výber najlepších 158 komunitných úrovní, vybraných samotnými vývojármi.

Train Valley 2: Community Edition vyjde na Nintendo Switch, Xbox One / Series X|S a PlayStation 4 aj 5 17. októbra 2023 a hra mala by obsahovať české titulky, rovnako, ako tomu je u PC verzie.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky