Register

A password will be e-mailed to you.

Nová iterácia populárnej bojovej série sa k nám nezadržateľne blíži. Prichádzajúci ôsmy Tekken si postupne a po jednom odprezentuje každého hrdinu prítomného v evidentne bohatej súpiske tuhých zápasníkov a následne nám snáď (a konečne) autori prezradia aj dátum vydania, ktorý je s najväčšou pravdepodobnosťou veľmi blízko. Aktuálna ukážka ponúka ochutnávku atakov dobre známeho Ravena.

Postava debutovala v piatom oficiálnom dieli ságy a v podstate okamžite si získala srdcia fanúšikov a nadšených bojovníkov. Samotný trailer ponúka pomerne hutnú ukážku akrobatických zručností, ktorými tento charakter oplýva. Inými slovami, efektné piruety, kopance a údery vidno v podstate v každom jednom zábere.

Tekken 8 nalákal snáď už každého, viac či menej, zainteresovaného hráča. Niet najmenších pochýb, že pôjde o kvalitný žánrový titul, ktorý ponúkne dávku adrenalínových stretov v online i offline módoch. Otázkou ale zostáva ako si titul povedie v porovnaní s prichádzajúcou časťou ságy Mortal Kombat, ktorá (minimálne na základe odprezentovaného) ponúka zástup zaujímavých noviniek a tie razantne obmenia celú hrateľnosť.

Touto optikou je momentálne ôsmy Tekken pomerne starosvetský a mnohí ho určite označia za hru na istotu bez výraznejšieho experimentovania. Ide však primárne o pieseň budúcich dní, ktorej text v súčasnosti nemá zmysel recitovať. Nateraz sa musíme uspokojiť s faktom, že projekt prichádza a eventuálne sa z neho budú môcť tešiť majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S i vlastníci osobných počítačov.

Komentuj!