Register

A password will be e-mailed to you.

Letné prázdniny sa pomaličky presunú do druhej polovice a s tým dôjde aj k obmene hier v rámci predplatného PS Plus. August bude opäť žánrovo pestrý, no fanúšikov AAA produkcie asi úplne neuspokojí.

PGA Tour 2K23 | PS5, PS4

Ak hľadáte najlepšiu golfovú hru, ste na správnej adrese. PGA Tour už niekoľko rokov dominuje tejto oblasti, keďže EA si dala na niekoľko rokov prestávku. Konkrétne od roku 2015, no tento rok sa vrátili s hrou EA Sports PGA Tour, ktorá PGA Tour 2K23 kvalitatívne šliape na päty, čo je pre fanúšikov určite skvelá správa, aspoň majú vývojári konečne dôvod zapracovať na inováciách a posúvať svoje dielo vpred a nie iba prešľapovať na mieste. Ak si chcete vyskúšať, ako sa 2K s golfom darí, máte skvelú príležitosť, do predplatného totiž dorazí zatiaľ najnovší diel.

Dreams | PS4

Hra v hre (alebo skôr platforma?), i tak by sa dal popísať počin Dreams od Media Molecule, autorov LittleBigPlanet alebo Tearaway, najkreatívnejšieho first-party štúdia v rámci PlayStation Studios. Ich zatiaľ posledný titul zavíta do PS Plus, keďže už onedlho mu skončí podpora zo strany autorov, pretože už usilovne pracujú niečom novom. Netreba sa však obávať, v rámci Dreams je k dispozícii toľko hier a pokusov o ne, že budete mať o zábavu postarané na pekne dlho a určite narazíte aj na kúsky, ktoré svojou prepracovanosťou prekvapia. Je škoda, že Dreams nezamieri aj na PC, hráči by určite priniesli tisíce ďalších pokusov, no i tak je nutno šikovnosti Media Molecule zatlieskať, na konzolách nikto iný neponúkol tak komplexný nástroj na tvorbu hier.

Death’s Door | PS5, PS4

V tejto izometrickej akčnej adventúre zažijete pochmúrny, ale zároveň temne komediálny príbeh, v ktorom pomocou zbraní na boj zblízka, šípov a mágie prekonáte fantastické množstvo netvorov a polobohov. V našej recenzii si hra odniesla výborné hodnotenie a inak tomu nebolo ani vo svete, takže ak vám neprekáža izometrický pohľad, prípadne, že nejde o AAA titul, Death’s Door stojí za pozornosť.

Do 31. júla máte čas zaradiť do svojej knižnice júlové hry – Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered and Endling – Extinction is Forever, nová trojica bude k dispozícii od 1. augusta.

Komentuj!