Register

A password will be e-mailed to you.

Na aktuálnom Comic Cone bol premiérovo predstavený projekt The Walking Dead: Betrayal, ktorý by mal hráčom ponúknuť ako akciu, tak i pátracie prvky v podobe hľadania zradcov.

Titul k nám prichádza od autorov počinu Project Winter. V prípade, že ste o tejto záležitosti doposiaľ nepočuli, ide o takzvanú social deception hru. To znamená, že vaše prežitie je založené ako na komunikácii, tak aj na zrádzaní používateľov, s ktorými práve hráte.

Keď sa nad tým zamyslíte, svet The Walking Dead je pre niečo podobné doslova ideálny. Cestujete po lokáciách, hľadáte suroviny a do toho bojujete proti chodiacim mŕtvolám… no a ak sa vám to hodí, pozabíjate svojich preživších kolegov čím sa stanete de facto jediným víťazom.

The Walking Dead: Betrayal úvodným trailerom pomerne zaujme. Disponuje špecifickým vizuálnym stvárnením, akčné sekvencie vyzerajú svižne, pričom evidentne budeme mať ako hráči k využitiu množstvo vražedných trikov, ktorými ďalšie postavy skolíme.

Že vás projekt zaujal? Budete si ho môcť vyskúšať už čoskoro. Uzavretá beta (prostredníctvom Steamu) započne desiateho augusta, pričom aktuálne nie je známe do kedy potrvá. Každopádne, celý titul by mal prejsť do tradičného Early Access ešte počas terajšieho kalendárneho obdobia. Dáte Betrayal šancu alebo vás podobne experimentálny koncept príliš nezaujíma? Pokojne sa podeľte o svoje dojmy prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!