Register

A password will be e-mailed to you.

To, že ďaleký plač skôr alebo neskôr dorazí je akýmsi verejným tajomstvom. Ubisoft si túto značku rozhodne nešetrí a ochotne prináša jednu variáciu rokmi overeného konceptu za druhou. Najnovšie na povrch vyplávali nové informácie, ktoré by mohli prezrádzať o čom pripravovaná open world akcia vlastne bude.

Podľa anonymného insidera by sa nadchádzajúca iterácia mala volať Far Cry: Rise, čo znamená, že by značka, minimálne nateraz, zahodila poradovú číslovku (urobil to napríklad Primal). Ústredná lokácia by mala byť nazvaná Kimsan, čo je podľa správ osamotený ostrov niekde v Kórei. Obligátnym diktátorom by mal byť Jeong-jae Lee, ktorý je známy najmä vďaka seriálovému hitu Squid Game, kde stvárnil hlavnú úlohu.

Tieto správy sa ešte javia pomerne autenticky. Tie ďalšie už ale trochu krívajú. Zhostiť by sme sa mali úlohy kórejského idolu (ženského alebo mužského) a v tejto koži by sme sa postavili početným protivníkom.

Momentálne tvrdenia nedokážeme potvrdiť a ani vyvrátiť, no množstvo fanúšikov vyjadrilo svoju nespokojnosť nad niektorými informáciami. Napríklad im vadí, že by opätovne malo ísť o exotický setting, pravdepodobne aj s identickými hernými mechanikami.

Aktuálne nám nezostáva nič iné ako čakať na overenie pravosti týchto tvrdení. Akým spôsobom vnímate tieto informácie vy? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!