Register

A password will be e-mailed to you.

Pred pár mesiacmi sa nám premiérovo ukázal projekt s názvom Banishers: Ghosts of New Eden. Šlo o už ohlásený projekt, ktorý však nebol gameplayovo priblížený. To sa zmenilo skraja terajšieho leta, pričom vývojári avizovali, že titul dorazí niekedy počas jesene. Teraz už vieme presne kedy.

V prípade, že očakávate nejakú pompéznu ukážku, musíme vás sklamať. Tentokrát ide o pomerne komorný trailer, ktorý skôr filozofuje nad životom a smrťou, no z reálnej hry neukazuje vlastne nič. Z toho hľadiska je preto minulé predstavenie výrazne pútavejšie. Napriek tomu ale nejedného herného nadšenca poteší, že titul k nám dorazí siedmeho novembra 2023 a to na konzoly PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i osobné počítače.

Ešte pre upresnenie môžeme napísať, že projekt k nám prichádza z autorskej dielne Don’t Nod Entertainment, ktorá sa po takzvaných herných filmoch postupne pozerá i na iné žánre. Pár rokov dozadu nám doručili napríklad solídne RPG s názvom Vampyr, ktoré kritiku i bežnú hráčsku populáciu svojimi kvalitami pomerne prekvapilo.

Uvidíme preto či bude pre tento, nepochybne talentovaný, tím možné úspech zopakovať. Zatiaľ to vyzerá na zaujímavý mix príbehovej hry s akčnými súbojovými sekvenciami a hutnou atmosférou, ktorá takpovediac okamžite vtiahne hráča do diania. Dáte novinke od tvorcov ikonického Life is Strange šancu alebo vás tematický projekt skôr míňa? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom komentárov.

Komentuj!