Register

A password will be e-mailed to you.

Napriek tomu, že piaty elitný ostreľovač vyšiel ešte v lete minulého roku, autori ho neprestávajú zásobovať novým obsahom. Najaktuálnejšie dostali nadšení militanti zdarma mapu a aj exkluzívnu misiu s názvom Kraken Awakes či atraktívne zbraňové skiny.

Nová deatmatch mapa nesie názov Abandoned Quarry a je dostupná pre každého bez akýchkoľvek poplatkov. Kraken Awakes je súčasťou druhého Season Passu, avšak je možné rozšírenie zakúpiť aj samostatne. V takom prípade vás vyjde 10,99 €.

V rámci misie bude vašou úlohou infiltrovať nepriateľský komplex a odstrániť konkrétny cieľ. Keďže v tomto už vynikala pôvodná kampaň, môžete si pre misiu zvoliť ľubovoľný postup. Preferujete stealth? Jednotlivých oponentov možno kradmo odstrániť a takýmto “taktným” spôsobom sa dostanete k finálnemu cieľu. Ak však chcete vziať do ruky poriadny samopal a prestrieľať sa až k bránam pekelným, i to je legitímna možnosť. Hranice vám kladie iba vaše taktické zmýšľanie a schopnosť pracovať s konkrétnym prostredím.

Na záver dodávame, že Sniper Elite 5 je aktuálne dostupné na konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X ako i na osobných počítačoch. Pustíte sa do novej misie alebo vás táto vojenská tematika príliš nezaujíma? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie. Lovu zdar a prajeme šťastnú mušku pri pálení.

Komentuj!