Register

A password will be e-mailed to you.

Je to obrovský herný hit, pravdepodobne jeden z najlepších titulov súčasného kalendárneho obdobia a jednoznačne najkvalitnejšie japonské RPG, ktoré si budete môcť tento rok zahrať. Čo je to? Predsa Final Fantasy XVI, ktoré Sony najnovšie odprezentovalo prostredníctvom športových celebrít testujúcich tento herný epos.

Je logické a vlastne úplne očakávané, že japonský vlastník konzol PlayStation zobral marketing šestnástky na svoje bedrá. Koniec koncov, s vývojárom a vydavateľom, čiže štúdiom Square Enix, si dojednal časovú exkluzivitu a to je dôvod prečo si temne ladený stredovek aktuálne nezahráte nikde inde ako na terajšej platforme Sony.

Pokiaľ ste to ešte nezaregistrovali, titulu sa nadmieru darí, získava výborné známky a mnohí o ňom hovoria ako o najlepšom projekte, ktorý za uplynulých šesť mesiacov hrali. Nemenej pozitívne ho hodnotenia aj športovci prítomní vo videu priloženom vyššie, kde zďaleka najznámejšie pôsobí Xavier Woods, ktorý dokázal, že obľubuje hry aj v nedávnom ročníku WWE 2K23 (naša rezervovanejšie recenzia je dostupná na tomto odkaze).

Inak sa trailer skladá z tradičných gameplay útržkov, ktoré sme mohli vidieť v starších prezentáciách alebo ukážkach. Vy ste sa už do Final Fantasy XVI pustili alebo ešte čakáte a do posledných momentov váhate nad kúpou? Presvedčili vás početné zahraničné ohlasy, prípadne u vás stále panuje strach z pätnástky, ktorá predsa len mierne zaostala za gigantickými očakávaniami?

Komentuj!