Register

A password will be e-mailed to you.

Francúzski vývojári z Ubisoftu ďakujú veľkému počtu hráčov (podľa všetkého si projekt už odskúšal viac ako milión používateľov) formou atraktívneho videa zaznamenávajúceho gameplay niekoľkých zahraničných streamerov. Popri tom láka na ďalších obsah tejto akcie ako aj rôzne eventy.

XDefiant je aktuálne v testovacej fáze, ktorá bola dostupná výhradne po obdržaní pozvánky. Každopádne, to sa čochvíľa zmení, nakoľko Ubisoft plánuje takzvanú otvorenú sezónu. Vtedy sa projekt sprístupní pre všetkých, pričom v našich končinách tento celosvetový test započne dvadsiateho prvého júna o siedmej hodine večernej. Následne skončí až dvadsiateho štvrtého dňa identického mesiaca o dvadsiatej hodine.

Hráči teda budú mať celé tri dni na testovanie tejto akcie, ktorá oficiálne vyjde na konzolách Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i osobných počítačoch. Plnohodnotného vydania by sa projekt mal dočkať niekedy počas nadchádzajúceho leta. Je dôležité zmieniť, že bude rozdelený na klasické sezóny, ktoré sa obmenia po troch mesiacoch.

Zakaždým by sme sa mali dočkať troch nových zbraní, máp a deväťdesiat Battle Pass úrovní, ktoré nám sprostredkujú odmeny i stimuláciu pre opakované púšťanie sa do online prestreliek. Takisto by sa do hry mali pridávať unikátne frakcie, ktoré ponúknu kozmetické zmeny a, samozrejme, aj odlišné krycie mená, ktoré boli odhalené na oficiálnej stránke titulu.

Uvidíme či sa projektu podarí nájsť si miesto v pomerne veľkej konkurencii obdobných počinov, avšak zatiaľ to vyzerá, že by ho mohla čakať sľubná budúcnosť. Stopercentne sa to ale ukáže až po vydaní a v nasledujúcich mesiacoch.

Komentuj!