Register

A password will be e-mailed to you.

Odhalenie Prince of Persia: The Lost Crown sa nestretlo s ohlasom, v aký v Ubisofte asi dúfali, no postupne sa reakcie normalizujú. Úvodné opovrhovanie a nadávanie sa pomaličky premieňa na zvedavosť, keďže nový Prince of Persia vôbec nevyzerá zle, hoci vizuál titulného hrdinu by si zaslúžil zopár zmien. To však teraz netreba riešiť, poďme sa skôr pozrieť na videá, ktoré nám francúzska spoločnosť naservírovala počas svojej prezentácie.

Podobne ako v prípade Assassin’s Creed Mirage sme dostali rovno dve videá. Prvé je síce neherné, no bola by škoda ho minúť, nakoľko je naozaj pekne animované a čo-to o hre prezrádza.

Pre mnohých však, pochopiteľne, bude zaujímavejšie komentovaný gameplay, ktorý ukazuje, že môže ísť o veľmi solídny prírastok do dolhoročnej série, i keď, samozrejme, hráči skôr bažia po neustále odkladanom remaku legendárneho Prince of Persia: The Sand of Time. Napriek počiatočnému odporu si je dobré si uvedomiť, že titul vzniká v Ubisoft Montpellier, a teda pobočke, ktorá vytvorila vynikajúce hry ako Rayman Origins, Rayman Legends, Valiant Hearts: The Great War, no i solídny počin Peter Jackson’s King Kong: The Official Game of the Movie. Okrem toho pobočka pomáhala s vývojom mnohých ďalších hier od Ubisoftu, čiže nejde o neskúsený tím. Dosť však rečí okolo, poďme už na novú gameplay ukážku.

Prince of Persia: The Lost Crown vyjde 18. januára 2024 pre PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a Nintendo Switch, takže si hru budeme môcť zahrať kdekoľvek.

Zdroj: Ubisoft Forward

Komentuj!