Register

A password will be e-mailed to you.

V novom pokračovaní známeho budovateľského simulátora podľa slov vývojárov z fínskeho štúdia Colossal Order vraj zvládneme všetko, čo si zaumienime. Tieto typické marketingové slová sa však vývojári v novej ukážke aj snažia dokázať, pričom nás lákajú aj na predobjednávky..

Vynovený tzv. režim staviteľa sa snaží byť priamočiary a zároveň vzbudzuje dojem, že si treba veci najprv premyslieť. Mesto totiž simuluje ekonomiku založenú na našich rozhodnutiach, čo znamená, že naše činy a rozhodnutia budú mať priamy vplyv na všetkých obyvateľov. Všetko môžeme sledovať aj na konkrétnych jednotlivcoch, čo trochu pripomína mechaniku, známu zo SimCity 4.

Do Cities: Skylines boli pridané aj nové dynamické mapy s rôznymi typmi prostredia, ktoré nás budú vyzývať aj na boj s klimatickými výzvami s nimi spojenými. Vďaka predobjednávke môžete získať geologické pozadie založené na tom skutočnom, ktoré má fínske mesto Tampere. Zároveň na vás čaká špeciálny balík budov a pamiatok vrátane London Eye, Notre Dame a Národnej galérie.

Cities: Skylines 2 vyjde na platformách PC, Xbox Series X|S a PlayStation 5 na jeseň, konkrétne 24. októbra 2023

Komentuj!