Register

A password will be e-mailed to you.

Tohtoročná Xbox Games Showcase si bezpochyby stanovila za cieľ výrazne zaujať najširšie spektrum hráčov, pričom nik nemôže byť na pochybách o tom, že sa jej to podarilo. Fanúšikovia RPG hier od poľského štúdia CD Projekt RED sa konečne dočkali bližších informácií (vrátane dátumu vydania) o pripravovanom rozšírení pre Cyberpunk 2077 s názvom Phantom Liberty.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty však nie je iba hocijaké DLC prinášajúce dodatočné questy, novú príbehovú líniu, či pridané lokácie, ale taktiež výrazne pozmení a vylepší aj základnú hru. Tá bude obohatená o nové kuriérske misie, o možnosť nabúravať sa do aut a kradnúť ich, o unikátne typy nepriateľov, či dokonca o novinku v podobe naháňačiek na autách. Tvorcovia sľubujú nový strom zručností či policajný systém a kopu ďalších noviniek. Menším záporom pre hráčov so slabšou zostavou je nevyhnutnosť SSD disku, či vyšších grafických kárt, ktoré boli aktualizované v minimálnych požiadavkách.

Zrejme najdôležitejšou informáciou je však dátum vydania. Phantom Liberty sa oficiálne dočkáme už 26. septembra 2023 na platformy PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5.

Komentuj!