Register

A password will be e-mailed to you.

Vydanie nového prírastku do dlhoročnej bitkárskej série je v podstate verejným tajomstvom. Bandai Namco za posledného pol roka predstavoval zásadné postavičky, ktoré sa v titule objavia a je teda veľmi pravdepodobné, že sa ho dočkáme ešte v súčasnom kalendárnom období. Aktuálne nám vývojári ukázali ikonického Hwoaranga.

Mladý bojovník sa po prvýkrát v tejto sérii objavil ešte v tretej časti, ktorá sa na naše herné obrazovky pozrela v roku 1997 (aj keď iba prostredníctvom automatu). Plnohodnotný release na konzolách PlayStation ju čakal až o dvanásť mesiacov neskôr, kde je dôležité zmieniť, že si projekt vyslúžil výborné známky a dosiahol takmer absolútneho maxima.

Už od prvotných momentov bol Hwoarang postavičkou, ktorá svižne strieľala kopance do vzduchu a oponentúru zaliala množstvom atakov. Ofenzíva drvila kosti a sebavedomie všetkých sokov a to bez výnimiek. Zdá sa, že autori túto vlastnosť nechávajú učencovi Taekwonda i v tomto dieli a mnohí uznávajú, že sa jedná o (doposiaľ) najzáživnejšie predstavovanie.

Tekken 8 si každou ukážkou získava väčšie a väčšie hráčske sympatie, pričom v súčasnosti je hype na pomerne solídnej úrovni. Otázkou ale zostáva či budú vývojári schopní naplniť nemalé očakávania. Túto odpoveď sa ale dozvieme až po samotnom vydaní. Dovtedy zostávajú kvality zahalené neznámom. Tak snáď už čoskoro sa dozvieme fixný deň D, kedy sa budeme môcť konečne pustiť do arénového zápasenia.

Komentuj!