Register

A password will be e-mailed to you.

Herná udalosť roka je konečne tu. Nintendo nám prinieslo pokračovanie série o Linkovi a princeznej Zelde s podtitulom Tears of the Kingdom. Na projekt aktuálne upozorňuje záverečný launch trailer.

Zahraničné i tuzemské recenzie nám prezradili, že ide opätovne (a očakávane) o skvelý titul, o ktorom sa bude najbližšie roky náruživo hovoriť. Akčné RPG zasadené do otvoreného sveta ponúka zaujímavé logické hádanky, dynamické strety s protivníkmi a množstvo možností ako vyriešiť konkrétne situácie. V podstate platí, že pre mnohých dokonalý Breath of the Wild pôsobí predsa len oproti neoficiálnej dvojke poskromne, nakoľko ho sequel vo všetkom o niekoľko úrovní prekonáva.

Slzy kráľovstva sú naozaj gigantickým produktom, ktorý ponúka funkčný sandbox s rozmanitou hrateľnosťou a hoci vizuálna stránka už o trochu zaostáva (predsa len je Switch šesť rokov stará konzola), gameplay, prítomný príbeh a celková veľkoleposť tento drobný neduh hravo vynahrádza.

Launch ukážka (žiaľ) neponúka mnoho nového a vlastne primárne recykluje videné a počuté. Napriek tomu jej nechýba epika ani výborné hudobné podkreslenie, ktoré sa stalo ikonickým ešte pred plnohodnotným vydaním. Pustili ste sa do nového Linkovho dobrodružstva, prípadne Zelde ako sérii príliš neholdujete? Pokojne sa prostredníctvom komentárovej sekcie podeľte o svoje zážitky alebo hráčske dojmy z už teraz úspešného Tears of the Kingdom.

Komentuj!