Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalší mesiac je pred nami a to znamená, že predplatiteľské služby na konzolách ponúknu nové tituly. V prípade PlayStation Plus sa bude vsádzať na pretekanie a stredoveké súboje rytierov.

GRID Legends | PS4, PS5 

Prvou hrou májovej ponuky bude najnovší diel pretekárskej série GRID s názvom GRID Legends. Zábavný jazdný model je azda najväčšou prednosťou tohto titulu, no ani cross-platform multiplayer nie je na zahodenie ak si chce zasúťažiť proti kamarátom či hráčom na iných platformách. Prítomný je aj solídny príbehový režim, takže ak máte chuť na spaľovanie virtuálneho benzínu, GRID Legends môže byť pre vás. Titul však sadne skôr začiatočníkom a nie až tak náročným priaznivcom motoršportu, pretože skutočnú výzvu ako v niektorých iných hrách tu nenájdete.

Chivalry 2 | PS4, PS5

V tejto multiplayerovej vyvražďovačke z pohľadu prvej osoby inšpirovanej epickými stredovekými filmovými bitkami sa presuniete na bojiská, kde krv potečie prúdom. Hráči zažijú rozsiahle konflikty v rozľahlých stredovekých prostrediach od turnajových areálov až po rozsiahle obliehania hradov. Vyberte si svoj herný štýl so 4 triedami a 12 podtriedami, z ktorých každá má vlastné jedinečné zbrane, schopnosti a mnoho ďalšieho, a potom sa vrhnite do ohromujúcich filmových bitiek pre 64 hráčov. K dispozícii bude verzia pre PS4 a aj PS5, takže ak máte aktuálny hardware, nezabudnite siahnuť po natívnej verzii, ktorá beží v rozlíšení 4K pri 60 snímkach za sekundu.

Descenders | PS4

Descenders je rýchla hra na extrémne zjazdové bicykle, ktorú je ľahké zvládnuť, ale Pri každom hraní zdolávajte rôzne skoky, svahy a kopce vďaka procedurálne generovaným úrovniam. Pri každom hraní získavajte špeciálne mutátory a zistite, ktoré schopnosti najlepšie vyhovujú vášmu jazdeckému štýlu, a získavajte nové motorky a vlákna, keď si vybudujete online systém Rep.

Descenders netreba nejako dôkladne opisovať, ide totiž o populárny downhill na bicykloch. Procedurálne generovanými svety ponúkajú skutočné výzvy a nutno brať na zreteľ, že vaše chyby budú mať skutočné následky, pretože hra obsahuje dôkladný fyzikálny systém, ktorý vám umožňuje ovládať každý jemný pohyb vášho jazdca. Dovediete svoj tím k sláve a stanete sa ďalším legendárnym jazdcom?

Ak by ste si chceli radšej pozrieť krátky súhrn, YouTube účty PlayStation Slovensko a Česko ponúkajú nasledovné video s tými najdôležitejšími informáciami.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!