Register

A password will be e-mailed to you.

Vyskúšali ste tento rok kartovú stratégiu Mahokenshi? Pokiaľ ste váhali, možno vás presvedčí nasledujúci update, ktorý sa do hry dostane už 26. apríla tohto roku. V našej recenzii sme tiež spomínali, že po dokončení kampane neostane nič, pre čo by ste sa v budúcnosti mohli rozhodnúť hru opätovne zapnúť. To sa však môže zmeniť.

Čo teda prináša nový update? V prvom rade do hry prichádza editor misií. V ňom môžete ktorúkoľvek mapu kompletne predizajnovať po jednotlivých políčkach. Môžete na ne umiestniť prekážky, odmeny, dedinky a rovnako aj nepriateľov. Všetky mapy bude možné uložiť a ktokoľvek z hráčov si ich bude môcť natiahnuť a otestovať. Ďalšou zmenou je možnosť ukladať hru počas rozohranej misie. Nemusíte sa teda obávať, že nepríjemnou chybou prídete o svoj progres, no môžete sa vrátiť priamo k rozohranej hre.

Poslednou zmenou bude dizajnérsky návod, ktorý bude môcť hráčov naučiť správne pracovať s editorom a pochopiť jednotlivé princípy tvorby máp. Z nášho pohľadu ide rozhodne o dobré nápady, ktoré môžu hre pomôcť ďalej rásť a vytvoriť si silnú hráčsku základňu, ktorá sa k titulu veľmi rada vráti. Uvidíme, čo sa počas roka rozhodnú ešte autori do hry zakomponovať. Nateraz len povieme, že pripravte si hrdinov, vytiahnite karty a hurá do boja.

Komentuj!