Register

A password will be e-mailed to you.

Na známej platforme GOG.com práve začal Spring Sale, teda jarný výpredaj, v rámci ktorého bude tento obchod už tradične ponúkať rozličné tituly zdarma. Akcia Spring Sale potrvá od 20. marca do 3. apríla 2023 a ako prvý videoherný titul je ponúkaná depresívna adventúra Lorelai, obsahujúca aj české titulky.

Poľský vývojár Remigiusz Michalski, žijúci vo veľkej Británii sa dostal do povedomia adventuristov ešte v roku 2012, kedy zaujal štylizovanou a veľmi pochmúrnou adventúrou s názvom Cat Lady. Následne začal pracovať na podobnom počine, avšak už v enine Unity, ktorý dokončil až po piatich rokoch usilovnej práce. Lorelai už obsahuje aj plnohodnotný dabing, vysoké rozlíšenie a pôvodný soundtrack.

S dievčaťom menom Lorelai sme sa už mohli stretnúť vo vyššie spomínanej adventúre Cat Lady, kde mala zvláštny titul Kráľovná červov a bola staršia. Jej osud by mal byť vyvrcholením desaťročnej trilógie s názvom “Devil Came Through Here”, keďže za prvý diel sa dodatočne považuje málo známa adventúra s názvom Downfall, ešte z roku 2009.

Lorelai si môžete do vašej knižnice na GOGu pridať na tomto odkaze

Táto možnosť potrvá do štvrtka 23. marca do 16.00 nášho času. Potom by mala byť k dispozícii ďalšia bezplatná hra. Celkovo sa môžete tešiť na štyri videohry zdarma.

Komentuj!