Register

A password will be e-mailed to you.

Štvrtý virtuálny diabol sa nezadržateľne približuje k nám a našim herným zariadeniam, čo je pre fanúšikov tejto RPG ságy nepochybne veľká a zásadná udalosť. A keďže vydanie už pomaličky začína klopať na dvere, je logické, že Blizzard Entertainment ukazuje ultimátnu edíciu i jej unikátne bonusy.

Posledný (nový) Diablo projekt, ktorý sa k nám dostal, bol tretí diel, avšak to bolo už pred viac ako dekádou. Písal sa rok 2012, pričom štúdio Blizzard prišlo so zásadnou záležitosťou, ktorá v hráčskej komunite žije dodnes. To je, logicky, mimoriadny úspech, avšak je možné, že nadchádzajúca štvorka preberie na ďalšiu desaťročnicu štafetu.

Ostatne, koncept zostáva zachovaný a hrateľnosť by tým pádom mohla byť vypilovaná k absolútnej dokonalosti. Nesmieme ale predbiehať, nakoľko projekt je pre nás v terajšom momente zahalený tajomstvom a o jeho kvalitách či nekvalitách nemôžeme nič konkrétne napísať. Každopádne, tridsaťsekundový trailer sľubuje prístup k hraniu o štyri dni skôr (čo stále možno vnímať ako značne vtipný bonus bez nejakého väčšieho zmyslu), tradičné tier skips pre Battle Pass a niekoľko kostýmov vychádzajúcich z World of Warcraft.

Nie je toho moc, avšak pre fanúšikov (najmä skalných) môže ísť o príjemné spestrenie štvrtého Diabla. Tak či onak, titul k nám dorazí už šiesteho júna 2023. Tešiť sa z jeho temných koridorov budú môcť majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S a i vlastníci osobných počítačov.

Komentuj!