Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, piaty plnohodnotný diel ságy už o pár týždňov oslávi pol dekády svojej aktívnej existencie. Ten čas ale letí, no nie? Pri tejto príležitosti však Ubisoft ponúkne jednak niekoľko dní hrania úplne zdarma a, dokonca, vydáva i current-gen update.

Akčné orgie Ďalekého Plaču tu s nami sú už od roku 2004, pričom pôvodne šlo o relatívne lineárnu záležitosť umiestnenú v neprehľadnej džungli. Séria naprieč rokmi niekoľkokrát prezliekla kabát, kde je zrejme nutné zmieniť, že v aktuálnej podobe ide o dunivú arkádovú strieľačku zasadenú do masívnych otvorených svetov. Do tejto schémy spadá i boj proti Josephovi Seedovi z päťky.

A keďže čochvíľa dôjde k piatemu výročiu od vydania, je logické, že od 23. do 27. marca 2023 budete môcť hrať Far Cry 5 úplne zdarma. Ostatne, práve na dvadsiaty siedmy deň pripadne výročie, ktoré nadšenci nepochybne náležite oslávia. Taktiež, pre majiteľov aktuálnych konzolových platforiem (PlayStation 5, Xbox Series X a Xbox Series S) máme výborné správy.

Francúzski tvorcovia vydávajú current-gen update, ktorý odomyká 60 FPS a, dokonca, i navyšuje dostupné rozlíšenie. Pokiaľ vás teda primárne na konzolách iritoval archaickejší grafický háv či neaktuálna plynulosť, momentálne sa týchto neduhov už nemusíte báť. Na všetko zmienené upozorňuje výborne spracovaný trailer zachytávajúci všetko od surového bitia protivníkov, cez prestrelky až po lásku medveďa a človeka.

Komentuj!