Register

A password will be e-mailed to you.

Pred niekoľkými týždňami sme vás informovali o tom, že druhý ostrov smrti začal predstavovať svojich preživších prostredníctvom krátkych ukážok. Tento trend pokračuje i naďalej, keďže sme sa dozvedeli niečo o hrdinke s menom Carla.

Snáď až okázalo svalnatá hrdinka s masívnou sekerou v ruke, ktorá bude rúbať všetko možné, akurát nie drevo. Potrebuje táto postava lepšie predstavenie? Zrejme nie. Podľa zverejnených informácií pochádza priamo z Los Angeles, je to mechanička a neznáša nudu. Z tohto pohľadu má pomerne šťastie. Koniec koncov, ako sa nudiť v mestečku, kde môžete kosiť živé mŕtvoly na tisícku rôznych spôsobov?

Gameplay pasáže sú pomerne skromné a nič konkrétne neprezrádzajú. Trvajú iba niekoľko sekúnd, tak ako aj v prípade ostatných predstavení hrdinov. Takže ak ste čakali na porciu gore, za ktorú by sa nehanbil ani Quentin Tarantino, musíme vás sklamať.

Pokiaľ sa už neviete dočkať tejto zombie open world akcie, nepochybne rátate dni do 28. apríla 2023, kedy ambiciózny sequel vychádza. V prípade, že by vám to ušlo, počin vyjde na osobných počítačoch, konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S a i na Xbox One. Záverom ešte môžeme zmieniť, že titul dorazí takmer dvanásť rokov po prvotine a nám neostáva nič iné ako dúfať, že doručí žiadanú kvalitu.

Komentuj!