Register

A password will be e-mailed to you.

Overwatch 1.5 si stále žije svojím životom a jeho autori v pravidelných intervaloch prichádzajú s novými sezónami obohatenými o unikátny obsah i zaujímavé eventy. Práve pritom začala tretia sezóna. Čím sa môže popýšiť?

Ako prvé môžeme zmieniť, že sa do hry pridala nová mapa s názvom Antartic Peninsula. Minimálne z ukážky pôsobí atraktívne a je aj navrhnutá zaujímavým spôsobom, avšak na podrobnejšie hodnotenie sa budete musieť pustiť do bojov na nej. Nové skiny a kozmetické predmety sú samozrejmosťou. No podľa všetkého by počnúc touto sezónou malo byť jednoduchšie získať hernú menu, čo bola azda najrezonujúcejšia hráčska kritika.

Čo sa eventov týka, 14. februára 2023 začína takzvaný Ultimate Valentine, ktorý potrvá až do dvadsiateho ôsmeho dňa daného mesiaca. Siedmeho marca sa pritom spojí značka Overwatch s mangou a anime One-Punch Man. Tento neočakávaný cross-over potrvá až do šiesteho apríla 2023, kedy definitívne skončí.

Do toho sa ale vracia i dobre známy PachiMarchi event, ktorý skalní fanúšikovia uvidia opätovne, nakoľko sa s ním mohli v minulosti stretnúť. Ten bude spustený 21. marca a skončí 4. apríla 2023, takže vám naň zostane relatívne dostatok času.

Na celú sezónu upozorňuje akciou nabitý trailer, ktorý nešetrí dynamickými prechodmi a ani krásnymi kostýmami, do ktorých budete môcť obliecť svojich obľúbencov. Ak teda stále váhate či sa do Overwatch 2 pustiť, pokojne to vyskúšajte. Ostatne, titul je a i bude free to play, takže v najhoršom prípade stratíte hodinu alebo dve svojho života. V tom lepšom však natrafíte na skutočne zábavný online titul, ktorý síce trpí dravou finančnou politikou svojich autorov, v jadre je ale stále fantastickou akciou pre viacerých hráčov.

Komentuj!