Register

A password will be e-mailed to you.

Tento zábavný športový titul od spoločnosti Team17 sa neprestáva rozširovať o nový, zaujímavý herný obsah. Tentokrát má jasnú tematiku, ktorá už len na pohľad pôsobí mimoriadne atraktívne – konkrétne Pizza párty.

Menej ako minútu trvajúca ukážka primárne láka na krásne spracované trate, pekné “kostýmy” pre vaše golfové loptičky a, hlavne, na zábavu, ktorá pramení z potenciálu herného konceptu.

Pizza Party Pack je dostupný k získaniu prostredníctvom známych digitálnych obchodov. Jeho cena je aktuálne nastavená na 1,99 €, takže v prípade, že si chcete rozšíriť obsah úspešného Golf With Your Friends, nemáte nad čím váhať. Minimálne nie pri takto príjemne nastavenej cenovke.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky