Register

A password will be e-mailed to you.

Švédske štúdio Pieces Interactive sa zatiaľ prezentovalo iba novými datadiskami pre RPG Titan Quest, avšak vďaka osobe Mikaela Hedberga na pozícii scenáristu a šéfa vývoja, môže byť tým pravým štúdiom pre tvorbu ďalšieho prírastku do tejto, dnes už kultovej série.

Mikael Hedberg totiž v minulosti pracoval ako kľúčová postava na Amnesii a SOME, takže rozhodne má skúsenosti s kvalitnými hororovými videohrami. Počas prezentácie na Gamescome bolo jasné, že celý tím má k značke Alone in the Dark vrúcny vzťah, a nejde len o bežné PR divadlo. V skutočnosti odmietajú hovoriť o pripravovanej hre ako o remaku alebo reštarte série a opisujú ju jednoducho ako milostný list pôvodnému, tridsať rokov starému titulu, ktorý považujú za zakladateľa survival hororu.

Každopádne, tento remake prelomového originálu nám umožní prežiť desivý príbeh očami jedného z dvoch hlavných hrdinov. Budeme hrať buď za Edwarda Carnbyho alebo Emily Hartwoodovú a budeme skúmať prostredie, bojovať s príšerami, riešiť hádanky a objavovať nepríjemnú pravdu o panstve Derceto. Keď sa chcete dozvedieť všetky doteraz známe detaily, pozrite si česky hovorené video, kde sú zhrnuté všetky doteraz dostupné fakty.

Dátum vydania nie je známy, ale všeobecne sa predpokladá, že nový Alone In the Dark by mal vyjsť už na budúci rok.

Komentuj!