Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Golf With Your Friends sa stále teší pomerne veľkej popularite, keďže v ňom viete súperiť s ďalšími kamarátmi na rozličných (často dizajnovo zaujímavých) tratiach. O úspechu svedčí aj fakt, že titul sa rozširuje i dva roky po svojom vydaní, čo je na relatívne malý projekt s cenovkou 14,99 €, solídny úspech. Častokrát ale práve takéto experimenty zabodujú u hráčov najviac.

Aktuálne sa do hrania pridávajú športy ako basketbal, hokej a ďalšie podobné. Vašou úlohou teda bude trafiť kôš alebo bránku, ktorú chráni príslušný hráč. Môžeme skonštatovať, že ukážka pôsobí atraktívne a aj trate zaujímavo. Na záver dopĺňame, že free update je dostupný od dnešného dňa.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky