Register

A password will be e-mailed to you.

Frogwares (ukrajinské štúdio) približuje nadchádzajúci remake Sherlock Holmes: The Awakened a oznamuje, že projekt bude venovaný obetiam aktuálneho vojenského konfliktu.

Autori vo videu približujú, že ich hra bude kombináciou Lovecraftovského hororu a klasickej detektívky v koži ikonického britského génia. Nebude chýbať hľadanie dôkazov, rekonštrukcia udalostí a ani kult uctievajúci monštrum Cthulhu, ktoré vzišlo z mysle práve H. P. Lovecrafta, jedného z najlepši spisovateľov hororového žánru.

Tvorcovia vo videu ďalej dodávajú, že je aktuálne vývoj veľmi ťažký, keďže musia čeliť problémom s výpadkom elektriny, útokom, prípadne tomu, že väčšina tímu sa momentálne nachádza na úplne iných miestach ako tradične. Nezostáva nám preto nič iné iba Frogwares držať palce a dúfať, že sa dostanú na koniec vývoja živí a zdraví.

Titulu by sme sa mali dočkať vo februári alebo marci nadchádzajúceho roka. Vyjde na širokej škále platforiem, konkrétne na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One a Nintende Switch.

Komentuj!