Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci seriál Peaky Blinders súčasné kalendárne obdobie oficiálne skončil, tento svet celkom evidentne žije ďalej. Už budúci rok nás čaká VR titul z úspešnej britskej gangsterskej ságy, ktorá štartovala ešte v roku 2013, takže čochvíľa oslávi dekádu svojej úspešnej existencie.

Momentálne o ňom mnoho nevieme, respektíve úvodný trailer až toľko neprezrádza. Každopádne, na oficiálnom kanáli hry, ktorá ponesie názov Peaky Blinders: The King’s Ransom, sme už pred nejakou dobou videli mimoriadne atraktívnu gameplay ukážku. Tá pozostáva z pitia kvalitnej whiskey, neprestajného fajčenia cigariet a, ako inak, bitiek, strieľania a surových vrážd.

Súčasťou vášho denného chleba bude aj vypočúvanie, interakcia so seriálovými lokáciami a postavičkami. Titul kombinuje ako tradičnú adventúrnu hrateľnosť, tak aj rôzne prestrelky s gangstrami vo forme akčných segmentov. Chýbať by nemali ani hlasy známych hercov, kde sa napríklad vráti fantastický Cillian Murphy v úlohe Thomasa Shelbyho.

Aktuálne je titul naplánovaný na 9. marca 2023, pričom predobjednávku môžete vykonať prostredníctvom platformy Steam. Informácie o ďalších platformách, bohužiaľ, nemáme, no takisto nemožno vylúčiť, že sa v budúcnosti počin pozrie aj za brány osobných počítačov. Čo hovoríte na takto ladený projekt? Myslíte, že má šancu na úspech alebo pôjde o nezaujímavú VR záležitosť, ktorá, takpovediac, vyšumí kamsi do prázdna? Určite sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupný komentárov.

Komentuj!